Rafael Nadal, în cârjă, sub tratament prin radiofrecvență contra durerilor la piciorul stâng

De peste15 ani, Rafael Nadal suferă cumplit la nivelul piciorului stâng de sindromul Muller-Weiss. O durere insuportabilă pe care a reușit să o atenueze cu numeroase infiltrații, astfel încât să poată juca și câștiga la Paris. 

Nadal a declarat că va încerca să abordeze o altă soluție pentru a-și putea continua cariera. De altfel, înainte de a reveni în Baleare, a făcut o scurtă oprire la Barcelona pentru o primă ședință de radiofrecvență.

Prin acest tratament se încearcă reducerea durerilor localizate la nivelul piciorului. După această escală, el a revenit acasă la Mallorca. Atunci când a coborât din mașină pentru a intra în Aeroportul din Palma de Mallorca, Nadal nu părea a fi în formă. Și totuși s-a oprit și a dat autografe fanilor veniți să-l felicite pentru noua lui victorie.

Despre noul tratament prin radiofrecvență contra durerilor, a fost vorbit chiar Nadal. Intrvenția constă în injectări prin radiofrecvență pulsată (aplicând curent electric asupra nervului) pentru a diminua senzația de durere continuă în picior. Scopul tratamentului este de a dezactiva nervul o durată mai mare, spune Nadal, citat de revista Closer.

Acest tratament ar putea fi numit ”tratamentul ultimei șanse”, scrie revista Closer.

Sindromul Muller-Weiss este incurabil și constă în necroza osului navicular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole