Răfuială publică între pesediștii din ANPC

Doi șefi din ANPC își aruncă vorbe grele în public, deși ambii sunt membri PSD: comisarul sef Sorin Susanu, membru al PSD Brașov, îl acuză pe șeful ANPC, Horia Constantinescu – tot membru PSD, că a transformat instituția într-o moșie personală și îi cere să demisioneze.

„Autoturisme ANPC fără RCA!! Din păcate, managementul defectuos al Președintelui ANPC, domnul Horia Constantinescu, aduce tot mai multe sincope în desfășurarea activității comisarilor ANPC. Chiar dacă pentru achiziții cel putin discutabile (aproximativ 14.000E pentru 20 stații walkie talkie) au existat bani, pentru cheltuielile uzuale nu se mai găsesc fonduri.

Dupa ce a fost evitata la limita (multumesc colegilor de la resurse umane ANPC) neplata salariilor a zeci de comisari ANPC, de astazi, masinile Protectie Consumatorilor din Galati, Constanta, Vrancea, Buzau, Tulcea, Braila.. nu mai pot fi folosite deoarece nu au fost alocate resursele financiare necesare pt a se putea achizitiona politele de tip RCA. Am convingerea fermă că domnul ministru Florin Spătaru nu poate accepta astfel de situații și va face toate demersurile legale necesare pentru ca activitatea ANPC să intre în normalitate!

Solicit (și public) domnului Horia Constantinescu să nu mai folosească aceasta Instituție doar pentru interesul personal și să înțeleagă că managementul ANPC nu este doar o chestiune de imagine și circ mediatic. Nemulțumirea comisarilor ANPC crește de la o zi la alta și cred că modul în care a fost coordonat Comisariatul Județean Constanța de catre dl Constantinescu (în curand voi finaliza raportul) NU trebuie transpus la nivel național. Voi face tot posibilul ca fiecare consumator să fie corect reprezentat de ANPC și vă asigur de toata implicarea mea, iar transparența cu care v-am obișnuit va continua, indiferent de consecințe! Am încredere în factorii decizionali că vor interveni urgent și cu fermitate pentru a readuce Instituția la o normalitate!”, a declarat Sorin Susanu.

Presedintele ANPC Horia Constantinescu este un afacerist apropiat de familia lui Adrian Nastase. El a fost acuzat recent de primarul Nicușor Dan că a transformat ANPC într-o „bâtă a PSD”, ANPC căutând nod în papură prin instituțiile din subordinea Primăriei Capitalei la ordinul Gabrielei Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...