Rapper acuzat de violență domestică (VIDEO)

Rapperul Tyga și Camaryn Swanson – influencer, au o relație din primăvara anului 2021, însă se pare că lucrurile au degenerat între cei doi. Fosta iubita a rapper-ului îl acuză de violență domestică.

Potrivit celor de la TMZ, cei doi au avut o altercație în dimineața zilei de 11 octombrie, după ce Camaryn a ajuns acasă la artist, împotriva voinței lui, în miezul nopții. Sursele spun că aceasta ar fi fost beată și a țipat la ușa lui Tyga. După ce a intrat în casă, cei doi s-ar fi luat la ceartă. Swanson a ajuns la poliție, unde a declarat că Tyga a lovit-o și a depus plângere împotriva lui.

Imagini unde era bătută

În cele din urmă, Camaryn a adus și dovezi, postând pe Instagram-ul personal imagini unde era bătută, în care i-a taguit pe cei de la TMZ, cerându-le ajutorul. „Am fost abuzată emoțional, mental și fizic și nu mă voi mai ascunde de acum încolo”, a scris ea. Ba mai mult, a făcut publice niște mesaje prin care arată o altă versiune a poveștii și anume faptul că Tyga a trimis o mășină după ea și nu a dat buzna peste el, nedorită.

„Îmi este extrem de rușine că s-a ajuns aici, dar trebuie să mă apăr”, a adăugat ea. Potrivit celor de la TMZ, Tyga nu a vrut să discute despre cele întâmplate, însă a cooperat cu autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole