Rareș Bogdan: Alegerea noastră pentru prim-ministru este Florin Cîțu

Alegerea liberalilor pentru funcţia de premier pe scurtă, medie şi lungă durată este Florin Cîţu, a afirmat, duminică, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

Cu siguranţă putem merge pe un premier din interiorul cabinetului care sau să demisioneze, sau să nu primească votul de investitură. Dar alegerea noastră pentru a fi premier, pe scurtă, medie şi lungă durată, este Florin Cîţu. Noi nu avem o altă opţiune. Oricine speculează alte opţiuni, sunt strict din dorinţa de a face scenarii politice. Noi mergem pe Florin Cîţu şi pe el îl vom susţine şi cu el vom traversa această perioadă„, a declarat Rareş Bogdan în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV.

Întrebat dacă nu crede că el ar fi o variantă mai bună de premier, Rareş Bogdan a precizat că, din punctul său de vedere, „Florin Cîţu este cea mai potrivită persoană” pentru funcţia de prim-ministru.

Eu îmi voi folosi toată influenţa şi capacitatea pentru a-i strânge o majoritate parlamentară lui Florin Cîţu„, precizat prim-vicepreşedintele PNL. 

1 COMENTARIU

  1. Rares Bogdan vrea si el o promovare fapt p. care il sustine pe Citu. Sa se trezeasca si sa deschida urechile bine ca sa auda vocile strazii. Inainte de toate, d-l Citu ar trebui sa vina in Parlament cu facturi prin care sa demonstreze cum a cheltuit banii imprumutati. Are o responsabilitate majora fata de tara si cetatenii ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole