Rareș Bogdan: ”Cu PSD e mai simplu, ajungem la o majoritate. Pentru țară trebuie să treci peste orice”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni că o majoritate PNL-PSD ”ar fi mult mai ușor de coagulat”, asta pentru că social-democrații au mai mulți parlamentari. Liberalul susține că partidul o să ia o decizie „corectă”, asta pentru că populația e sătulă de scandalurile politice dâmbovițene.

Fiecare membru va putea să-și spună părearea. Noi vom discuta atât cu USR, cât și cu PSD. O să luăm decizia corectă, pentru a încheia criza politică. Oamenii sunt exasperați. Ținem deschise negoccierile. Aritmetica e dură și clară. Pentru o majoritate mai avem nevoie de 9 parlamentari, de la minorități, neafiliați sau de la domnul Orban, asta pentru o majoritate cu USR. Cu PSD e mai simplu, ajungem la o majoritate largă cu UDMR. Pentru țară trebuie să treci peste orice”, a declarat Rareș Bogdan în fața presei.

PNL nu va ceda Ministerul Justiției. Vom continua reforma

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că liberalii nu vor ceda Ministerul Justiției, asta deși surse apropiate liderului PNL, Florin Cîțu, arătau faptul că acest punct este negociabil, iar Justiția ar putea fi cedată celor de la PSD. ”Reforma justiției este pentru noi un punct nodal, nu vom opri sub nicio formă reforma în Justiție. PNL nu va ceda Justiția și vom veni cu o propunere care va fi acceptată de toată țara. PNL este singurul partid care poate garanta că reforma în justiție va continua.”, a spus Rareș Bogdan.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole