Rareș Bogdan: În final vom avea minim 3 puncte în fața PSD

Publicat: 06 dec. 2020, 22:20, de Cezar Amariei, în ESENȚIAL , ? cititori
Rareș Bogdan: În final vom avea minim 3 puncte în fața PSD

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că în final liberalii vor ajunge să aibă cel puțin trei procente în fața PSD, în condițiile în care voturile diasporei nu au fost luate în calcul la exit-polluri.

„PNL va guvernare în continuare România, în parteneriat cu forțele reformiste, într-un parteneriat asumat cu președintele României. PNL a câștigat alegerile! Noi am avut un finish foarte bun în țară, în general dreapta votează masiv după ora 19.00, peste asta vin voturile din diaspora.

Noi ne bazăm pe un 32%, PSD va scădea spre 29%, USR mai crește puțin, la fel și AUR. De asemenea, PMP intra în Parlament după ce vor veni voturile din diaspora.

PNL va negocia, iar prioritare vor fi negocierile cu USR-PLUS. Totuși, în această alianță PNL va avea peste 30%, în timp ce USR-PLUS va avea sub 20%.

Președintele României este cel care va avea ultimul cuvânt și sunt convins că va face exact ceea ce trebuie. Sunt absolut convins că această guvernare se va face în jurul PNL, cu propunerea de premier Ludovic Orban.

Noi ne ducem în vot direct spre 32%, după redistribuire vom avea mai mult spre 34-35%, depinde ce se întâmplă cu Pro România și PMP”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Conform acestuia, Alianța USR-PLUS este la 17% și după redistribuire va ajunge la 19%. Împreună cu ei, liberalii vor avea peste 50%.