Rata de infectare în București se apropie de 7 la mia de locuitori

Rata de infectare în București continuă să crească și a ajuns joi la 6,64 la mia de locuitori, conform datelor transmise de către autorități.

 În localitățile în care incidența cazurilor COVID-19 trece de 6 la mie se instituie carantina de noapte în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, precum și alte restricții, însă Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență – cel care ar trebui să hotărască aplicarea acestor măsuri – așteaptă o decizie a CNSU, care ar urma să schimbe din nou o parte din reguli. Una dintre modificări ar fi legată de menținerea deschisă a restaurantelor, pentru persoanele vaccinate.

În București, incidența cazurilor COVID-19 la mia de locuitori a ajuns joi, la ora 10.00, la 6,64, față de 6,33 la mie cu o zi în urmă, conform datelor publicate de DSP București.

Subprefectul Antonela Ghiță a declarat, joi, că o ședință a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență va fi convocată după ce CNSU va decide ce modificări vor fi făcute, pentru că Guvernul vrea să schimbe din nou regulile în materie de restricții.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole