Război în Ucraina: Bebeluș născut în metrou, în timp ce Kievul era bombardat

O fetiță s-a născut în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o stație de metrou din capitala Ucrainei, în timp ce orașul era vizat de zeci de bombardamente.

Mia s-a născut în adăpost în această noapte într-un mediu ostil – bombardarea Kievului. Mama ei este fericită după această naștere dificilă. Când Putin ucide ucraineni, chemăm mame din Rusia și Belarus să protesteze împotriva războiului Rusiei în Ucraina. Apărăm viețile și umanitatea!”, a transmis fosta deputată ucrainenă Hanna Hopko pe Twitter, postând și fotografii ale micuței (credit foto).

Zeci de explozii și focuri de armă în mai multe zone ale capitalei Kiev s-au auzit în tot cursul nopții de vineri spre sâmbătă.
Peste 50 de explozii și focuri de armă au fost semnalate în zonele Shulyavka, Beresteiska și Grădina Zoologică din Kiev. Există, de asemenea, rapoarte despre focuri de armă puternice în stația de metrou Beresteiska, din apropierea unei unități militare ucrainene.
Un atac asupra unei unități militare din Kiev a fost respins de armata ucraineană. Forțele ruse au atacat peste noapte o unitate militară de pe malul stâng al Kievului, dar forțele ucrainene au reușit să lupte cu succes, potrivit unei postări pe Facebook făcută de reprezentanții Forțelor terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole