Războiul din Ucraina: Consulul onorific al Bulgariei, răpit de ruși în Melitopol

În Melitopolul ocupat, invadatorii ruși l-au răpit pe consulul onorific al Bulgariei, susține primarul orașului Melitopol, Ivan Fedorov, citat de publicația ucraineană Ukrayinska Pravda.

„Peste 50 dintre colegii mei primari au fost răpiți în toată țara, astăzi 29 sunt în închisorile ocupanților.

În ceea ce privește activiștii sau oamenii de afaceri, aceasta este o practică curentă pentru ocupanți, ei îi răpesc pe toți cei care au propria opinie ori sentimente patriotice.

În urmă cu câteva ore am aflat că consulul onorific al Bulgariei a fost răpit la Melitopol”, a transmis edilul sâmbătă.

Fedorov a adăugat că rușii au început să intre în conflict unii cu alții, pentru că suspectează că printre ei sunt trădători care ajută la împiedicarea ofensivei invadatorilor.

Pe 11 martie, rușii l-au răpit inclusiv pe primarul din Melitopol Ivan Fedorov, dara fost eliberat din captivitate în urma unui schimb de prizonieri, când a fost trimis înapoi contra a nouă recruți ruși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...