Răzbunarea fotografului: Ce a făcut cu toate pozele de la o nuntă

În ziua unei nunți, un fotograf a pozat mireasa la întâlnirea de dinaintea ceremoniei, apoi a prins în imagini ceremonia și recepția. Programul a început la ora 11.00 și s-a încheiat la 19.30, iar fotograful aștepta cu nerăbdare o pauză. Dar nu s-a întâmplat și răzbunarea fotografului nu a întârziat!

Mâncarea a fost servită în jurul orei 17.00. Nunta a avut loc în Statele Unite.

Când invitații mâncau, fotograful l-a întrebat pe mire dacă se poate opri 20 de minute. Mirele i-a răspuns că trebuia să continue să facă poze sau să plece fără plată.

Cu căldura, cu foamea, l-am întrebat dacă este sigur și a spus că da. Așa că am șters toate fotografiile pe care le-am făcut în fața lui și am plecat”, a povestit fotograful, potrivit Il Messaggero.

Răzbunarea fotografului. Ce explicații a dat

Mai mult, fotograful a explicat ulterior că a fost invitat inițial la nuntă în calitate de oaspete și că abia mai târziu a acceptat să facă fotografii. Potrivit timesnownews.com, bărbatul și-a povestit fapta pe un cont de socializare și a cerut părerea internauților, considerând că a procedat corect față de miri.

El a relatat că de fapt nu este fotograf, ci îngrijitor de câini!. Face multe poze cu câinii săi pe care le pune ulterior pe Facebook, iar, la un moment dat, un cuplu l-a rugat să le facă poze la nuntă. Bărbatul le-ar fi spus îndrăgostiților că nu știe meserie.

Răzbunarea fotografului: Ce a scris pe rețelele de socializare

În plus, fotograful a mai spus că nu i s-a oferit apă, iar atunci când  i-a spus mirelui că are nevoie de o pauză de 20 de minute pentru a obține ceva de mâncare și băutură, acesta ar fi insistat că el „trebuie fie fie fotograf, fie să plece fără a fi plătit”. Acesta a fost momentul în care s-a enervat la culme.

În postare se menționa, de asemenea, că proaspeții căsătoriți au plecat în luna de miere și au renunțat la conturile de pe rețelele de socializare deoarece oamenii i-au întrebat despre fotografiile de la nuntă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...