Razie în Capitală: Miercuri au fost aplicate 42 sancțiuni contravenționale

Miercuri, polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat în mai multe zone din Capitală pentru reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic.

Acțiunea a vizat cu precădere prevenirea producerii accidentelor de circulație produse pe fondul nerespectării prevederilor legale privind circulația bicicletelor și a trotinetelor electrice.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 42 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.500 de lei, după cum urmează:

•26 sancțiuni pentru nerespectarea regulilor privind circulația bicicletelor;

•16 sancțiuni pentru nerespectarea regulilor privind circulația trotinetelor electrice.

Exemple

1. În data de 28 iulie a.c., în zona Piața Victoriei, un bărbat în vârstă de 30 de ani a circulat cu trotineta electrică pe trotuar,  deși în zona respectivă există pistă pentru biciclete marcată și semnalizată corespunzător.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 580 lei.

2. În data de 28 iulie a.c., în zona Piața Victoriei, un bărbat în vârstă de 30 de ani a circulat cu bicicleta pe trotuar, deși în zona respectivă există pistă pentru biciclete marcată și semnalizată corespunzător.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 580 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...