Răzvan Burleanu a anunțat de ce Boloni nu a primit postul de selecționer: “Au fost trei elemente care nu au ajuns la un consens între noi” (Video)

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că şi-a dorit ca Ladislau Boloni să fie selecţionerul echipei naţionale. Acesta spune că au fost trei elemente care nu au ajuns la un consens.

Nu putem spune că celelalte variante de selecţioner au eşuat (n.r. – după numirea lui Edward Iordănescu). A fost o ofertă reală din partea FRF pentru toţi, au fost şi discuţii faţă în faţă. În ceea ce îl priveşte pe domnul Boloni, au fost discuţii şi între avocaţi. Domnul Boloni şi-a dorit să preia mandatul de selecţioner. Menţionez că nu au fost elemente de natură financiară care să fi condus la imposibilitatea unui acord.

\Au fost însă trei elemente care nu au ajuns la un consens între noi, ca federaţie, şi dumnealui. În primul rând este vorba despre introducerea unui obiectiv intermediar, al doilea element e legat de stabilitatea staff-ului tehnic şi al treilea e legat de clauza de reziliere. Când spunem obiectiv intermediar ne referim la Liga Naţiunilor şi la importanţa acesteia, pentru că prin această competiţie putem ajunge în primele şaisprezece naţiuni ale fotbalului european şi avem oportunitatea de a ajunge la barajul pentru EURO 2024. Menţionez însă că acelaşi contract a fost propus tuturor antrenorilor cu care discuţiile au avansat„, a afirmat Burleanu la conferinţa de prezentare a selecţionerului Edward Iordănescu.

Edi Iordănescu (43 de ani) a fost numit, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României. Antrenorul a fost prezentat marți, într-o conferință de presă.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole