Reacția lui Ciprian Marica, după tragerea la sorți a Ligii Națiunilor: “Nu ne vom califica”

România și-a aflat grupa pentru ediția 2022/2023 a Ligii Națiunilor. Finlanda, Bosnia Herțegovina și Muntenegru sunt adversarele pe care România urmează să le întâlnească în Liga Națiunilor.

Ciprian Marica nu se declară încântat de tragerea la sorți. Fostul atacant al echipei naționale spune că tricolorii nu se vor califica mai departe.

„Nu mai putem să considerăm că am picat cu adversari accesibili nici pe Bosnia, nici pe Finlanda, nici măcar cu Muntenegru. Nu sunt adversari cu care să spui că ai câștigat meciul dinainte. Nu este o grupă ușoară. Nu ne vom califica sau nu ne va fi ușor să ne calificăm. Orice antrenor vine, chiar dacă a așteptat să vadă grupa, nu va avea o decizie ușoară”, a declarat Ciprian Marica, conform Sport.ro.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Daca nici asta nu este grupa ușoară duceti-va ma ageamiilor la popice,daca au ajuns sa va bata si amatorii!!!ce sa mai zic de anglia sau italia!!!nu vreti bani in plus,ca astia sunt cam putini?!?sictir,lumea moare de foame si sta in frig!!!respect pentru ei la nationala!!!la voi ,de unde???de unde nu e,nici d-zeu nu cere!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole