Reacția lui Cristian Tudor Popescu după ce s-a vaccinat anti-Covid. Ce îi reproșează lui Gheorghiță

Publicat: 20 apr. 2021, 20:00, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
Reacția lui Cristian Tudor Popescu după ce s-a vaccinat anti-Covid. Ce îi reproșează lui Gheorghiță

Cristian Tudor Popescu a anunțat la Europa FM, că nu a avut probleme după administrarea primei doze de vaccin anti-Covid, dar are să-i reproșeze câteva lucruri medicului militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid.

Gazetarul și scriitorul s-a vaccinat în acest weekend la un centru de la Romexpo și spune că totul a decurs foarte bine:

Îmi venea să întreb dom’le, îmi faceți cu aer, cum am auzit pe net? N-am simțit nimic, acul e foarte subțire și nu e profundă înțepătura și atunci n-am simțit nimic, iar după aceea, nimic. M-am străduit să am și eu un simptom, n-am nimic.

La Romexpo, impresionat, era lume, dar fluxurile foarte bine organizate, toată lumea știa ce are de făcut, după aceea vaccinul foarte rapid, multe cabine de vaccinare, un sfert de oră stă toată lumea într-un spațiu post-vaccin, după care lumea se duce acasă și vine la rapel. Erau mulți tineri, oameni veniți cu familia, oameni mai în vârstă, foarte disciplinați”.

În schimb, Cristian Tudor Popescu spune că s-a simțit păcălit, după ce organizatorii campaniei de vaccinare au decis să deschidă liste de așteptare pentru centre care nu aveau, de fapt activitate.

Aia a fost țeapă curată

Există însă și lipsuri. Când m-am înscris la primul centru, nu s-a întâmplat nimic, în 10 zile niciun mesaj și atunci m-am mutat la Romexpo, unde în 36 de ore am primit data și m-am vaccinat.

Nu e singurul centrul ăla unde m-am păcălit unde m-am păcălit eu înscriindu-mă, sunt mai multe, după cum ne spune domnul colonel, care sunt centre false. Centre inactive, care au fost trecute pe listă și oamenii lăsați să se înscrie acolo, spunând acum domnul colonel Gheorghiță că am zis că e bine să fie liste de așteptare făcute pentru momentele când vom activa acele centre. Cei care au făcut greșeala asta poate stau de fraieri și în ziua de astăzi.”

Mai mult, coordonatorul campaniei de vaccinare a promis, de mai multe ori, că cei aflați pe listele de așteptare vor putea vedea și pe ce poziție se află, lucru care nu s-a mai întâmplat, a spus Cristian Tudor Popescu, în dialogul cu scultătorii Europa FM.

Psihologic, mi-a dispărut enervarea, eu voiam să mă vaccinez și nu mă vaccina nimeni. Iarăși, nu s-a ținut domnul colonel Gheorghiță de promisiune. Spuneam că nu e normal când stăteam la centul ăla fantomă, când te înscrii pe listele de așteptare, estimativ, data la care vei fi vaccinat. Colonelul a promis că, din 10 aprilie, acest parametru va fi disponibil, n-a primit nimeni nimic. Aia a fost țeapă curată, aia cu centrele inactive unde oamenii s-au înscris cu bună credință”, a mai spus CTP.