Reacția lui Florin Dumitrescu după ce a fost dat afară de Antena 1

Publicat: 14 oct. 2023, 10:00, de Andreea Caraua, în ACTUALITATE , ? cititori
Reacția lui Florin Dumitrescu după ce a fost dat afară de Antena 1

Cei trei bucătari, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, au fost dați afară din emisiunea „Chefi la cuțite”. Reacția lui Florin Dumitrescu a stârnit controverse.

Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!”, a scris Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare după ce el și colegii lui au fost dați afară din emisiunea „Chefi la cuțite”.

Printr-un comunicat, echipa Antenei 1 a anunțat că cei trei jurați nu vor mai face parte din concursul culinar, motivul fiind „refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Reacția juraților a fost argumentată de starea lor de oboseală, chiar dacă au avut o pauză de șase luni între filmări, respectiv aprilie-octombrie 2023.

Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. (…) Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, susține Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului”, potrivt Antena1.

Reprezentanții televiziunii susțin că cei trei chefi au anunțat „cu mai puțin de 30 de zile înainte de startul filmărilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală”.

Producătoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a transmis: „Am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată”.