Reacția lui Ilie Năstase după ce a aflat că fiica sa apare pe un site de adulți

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a marii glorii a tenisului, Ilie Năstase, a șocat lumea înteagă, după ce a anunțat că s-a înscris pe un site de adulți, unde-și expune sânii, intitulați Chloe și Coco. Ilie Năstase, tatăl său, a avut o reacție foarte vehementă la aflarea veștii.

Charlotte Năstase a anunțat pe Instagram că și-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă cu conținut pentru adulți. Cei care vor să o vadă pe aceasta în ipostaze îndrăznețe sunt nevoiți să plătească o anumită sumă de bani pentru a avea acces la imagini. „Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă. După ce a apărut informația și în presă, Charlotte Năstase a avut o reacție imediată: „Asta a fost rapid!”.

Multă lume susține că acest anunț ar fi un spam, că lui Charlotte i-ar fi fost spart contul de Instagram. Este foarte posibil ca supoziția cu spartul contului de Instagram să fie falsă, pentru că fiica lui Ilie Năstase și-a mai postat și în trecut poze provocatoare, în costum de baie, iar acolo tot așa își numea sânii: Coco și Chloe.

Ilie Năstase: Să facă ce vrea! Eu sunt la Roland Garros

A fost întrebat și tatăl ei ce părere are că fiica sa s-a înscris pe un site unde primește bani ca să se dezbrace. Fostul tenisman a răspuns foarte concis, dând de înțeles faptul că Charlotte este o femeie în toată firea deja și are dreptul să facă tot ceea ce dorește cu propria ei viață. „Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a declarat Ilie Năstase, în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

 

 

 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole