Reacția lui Putin după ce rușii au ocupat Lisiciansk. Noua destinație a armatei sale

Președintele rus s-ar fi bucurat după ce armata sa a ocupat Lisiciansk, ocupând astfel regiunea Lugansk din estul Ucrainei. Înaintea declanșării a două noi ofensive, ar fi ordonat o pauză operațională, susține Institutul pentru Studiul Războiului (ISR) din Ucraina.

Conform acestuia, ocupanții pregătesc o ofensivă la Bakhmut și Seversk, transmite agenția de știri Ukrainski Novini. Experții militari notează că președintele rus Vladimir Putin a sărbătorit confiscarea de către Rusia a Lisicianskului și a regiunii Lugansk și pare să fi ordonat armatei ruse să ia o pauză operațională.

Potrivit datelor analizate de institut, Forțele Armate ale Ucrainei atacă tot mai mult infrastructura militară rusă cu sisteme de ghidare indirectă și cu sistemele HIMARS furnizate de SUA.

În special, forțele ucrainene au atacat depozitele de muniții rusești din Dubrovnoye, regiunea Harkov (în apropierea liniei frontului) pe 4 iulie și Snizhne, regiunea Donețk (la aproximativ 75 km de linia frontului) în noaptea de 3-4 iulie, după ce au lovit unul dintre cele patru depozite de muniții rusești din Melitopol, pe 3 iulie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...