Reacția Simonei Halep, după ultima victorie de la Australian Open: “Mănânc numai şuncă şi brânză şi câteva ouă”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, joi, după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia, că a fost aproape de cel mai bun tenis al ei în acest meci.

Întrebată ce a mâncat de când a ajuns în Australia de a câştigat șapte meciuri la rând Halep a răspuns: “Mănânc acelaşi lucru de când am venit aici. De patru săptămâni, mănânc numai şuncă şi brânză şi câteva ouă. A fost dificil să stau şi aştept toată ziua, dar a fost un meci bun înaintea mea (Medvedev – Kyrgios). M-am bucurat mult de el şi de fapt m-a motivat să fiu concentrată şi să joc cel mai bun tenis. Am făcut un meci bun, ea nu a jucat atât de rău, dar am fost eu foarte agresivă şi am reuşit să câştig. Cu siguranţă, acum îmi place tenisul mai mult, am 30 de ani, joc mai relaxată. Anul trecut nu a fost uşor, am sttat 3-4 luni departe de teren, dar cred că am revenit mai puternică şi muncesc mai mult pentru a juca mai multe meciuri bune aici“, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Întrebată dacă se poate considera pe jumătate australiancă, ţinând cont de rezultatele înregistrate în trecut şi de legătura cu antrenorul Darren Cahill, şi dacă îi place să i se spună Ozzie Simo sau Ozzie Simona, românca a răspuns: “Da, accept, puteţi să-mi spuneţia aşa. Vă mulţumesc că mă susţineţi ori de câte ori vin aici, mă simt ca acasă”.

Am simţit mingile, am simţit terenul, cred că am fost aproape de cel mai bun tenis al meu astăzi”, a afirmat ea, la Europsort.

Simona Halep (locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14) s-a calificat, joi, în turul al treilea al Australian Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (locul 83 WTA). Halep va evolua mai departe cu mnutenegreanca Danka Kovinici (locul 98 WTA). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...