Reacția Soranei Cîrstea, după calificarea în optimi, la Australian Open: „Pavliucenkova este o adversară foarte dificilă”

Publicat: 22 ian. 2022, 15:25, de Puterea.ro, în SPORT , ? cititori
Reacția Soranei Cîrstea, după calificarea în optimi, la Australian Open:

Sorana Cîrstea (locul 38 WTA) a declarat, sâmbătă, după calificarea în optimi la Australian Open, că rusoaica Anastasia Pavliucenkova (locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10), pe care o cunoaşte de când avea 14 ani, este o adversară foarte dificilă.

Jucătoarea română de tenis le-a mulţumit fanilor care au susţinut-o la meciul de pe Rod Laver Arena.

Mulţumesc că aţi stat atât de târziu, cred că este aproape miezul nopţii, vă mulţumesc că v-aţi petrecut sâmbăta cu mine. Mă bucur că sunt iar în optimi aici, nu ştiu când am fost ultima oară, eu încerc să mă concentrez doar pe teren, să joc ca şi cum ar fi primul tur. Cu Anastasia ne cunoaştem de când avem 14 ani, cu ea trebuie să fii foarte atentă şi inteligentă. Sunt bucuroasă că am putut câştiga, este o adversară foarte dificilă„, a declarat Cîrstea după meci.

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Anastasia Pavliucenkova din Rusia. Românca s-a impus cu scorul de 6-3, 2-6, 6-2, după o oră şi 42 de minute. În optimi, Cîrstea va evolua contra polonezei Iga Swaitek, a şaptea favorită şi locul 9 mondial.