Reacția USR: „PNL putea alege reformele, onoarea și viitorul. A ales stagnarea, dezonoarea și trecutul. A ales PSD”

Liderii USR, Dan Barna și Dacian Cioloș, au reacționat la decizia liberalilor de a negocia formarea unui guvern cu social – democrații, declarându-se „revoltați” de această „decizie păcătoasă”.

PNL putea alege reformele, onoarea și viitorul. A ales stagnarea, dezonoarea și trecutul. A ales PSD. O decizie păcătoasă care nu va face o Românie mai bună. Singura alternativă democratică reală și reformistă la puterea care se constituie începând din această seară este USR”, a transmis la miezul nopții de luni spre marți Dan Barna, vicepreședintele USR.

La rândul său, președintele Dacian Cioloș se arată revoltat de modul cum liberalii au uitat promisiunile făcute în campania electorală, pentru a se alia cu social – democrații.

Liderii PNL au ales, în seara asta, PSD pentru a negocia formarea unui nou guvern. Eu nu mai am de ceva vreme dezamăgiri în politică, dar mă revoltă să văd ușurința cu care acești oameni au ales, astfel, să trădeze și speranța celor care și-au dorit o guvernare pentru modernizarea statului român alături de USR. Au promis în campanie lucruri cu care e clar acum că nu rezonau deloc. Le-au spus doar ca să câștige voturi, însă inima lor politică a rămas alături de acel pe-se-de care a aruncat țara în aer și căruia i se alătură acum cu atâta ușurință și naturalețe”, a transmis și Dacian Cioloș.

Acesta a anunțat că, din acest moment, pentru USR începe o nouă etapă: trece în opoziție la vechile partide și la luptă cu orice formă de extremism.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole