Reacție dură a lui Adrian Mititelu, după înfrângerea cu Sepsi: „Ne-au predat o corecție rușinoasă”

Patronul echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu (55 de ani), a reacționat dur după înfrângerea suferită de olteni în fața grupării Sepsi, joi seară, scor 0-4.

În urma acestui rezultat în urma căruia covăsnenii vor participa în play-off-ul Superligii, în timp oltenii vor juca în play-out. Meciul fusese reprogramat după ce a fost suspendat la finalul lunii ianuarie.a anunțat ce urmează pentru formația sa.

”O seară neagră, de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră, deși sunt aceiași jucători care au încântat în foarte multe meciuri!

Un accident dureros pe care îl vom digera greu! Cu toate astea, lamentările, reproșurile și văicăreala nu ne ajută în vreun fel, din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde vor mulți să ajungem!

Nu se termină totul aici, avem multe alte bătălii de purtat, această lecție dură ne poate ajuta pe viitor!

Chiar dacă astă seară nu am existat și SEPSI ne-a predat o corecție rușinoasă, continui să cred că avem o echipă valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun și să obțină măcar o mențiune dacă nu, chiar un premiu!”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole