Recital de muzică tehno în vârful unui masiv din Alpii elveţieni

Cântăreţul francez de muzică tehno Teho a ales un loc mai puţin obişnuit pentru a marca finalul pauzei cauzate de pandemie. El a susținut un recital în vârful unui munte cu o altitudine de 3.000 de metri din Alpii elveţieni.

Potrivit Reuters, Teho (30 de ani) a înfruntat temperaturi sub zero grade pentru a cânta de pe o mică platformă lângă cabana Glacier 3000 în vârful Scex Rouge, din sud-vestul Elveţiei.

Artistul a trebuit totodată să-şi depăşească frica de înălţime. ”Mi-e puţin teamă de înălţimi… aşa că primele momente pe acea scenă, fără nicio barieră de protecţie, au fost cu adevărat… speciale – până când am reuşit să mă bucur complet de privelişte”, a spus muzicianul.

Va fi difuzat online

DJ-ul, originar din Montpellier, Franţa, a spus că nu a cântat niciodată într-un loc atât de neobişnuit, înconjurat de Matterhorn, Mont Blanc şi munţii Eiger. Artistul nu a putut susţine niciun concert cu public în ultimul an din cauza pandemiei. ‘‘A fost un an dificil întrucât toate cluburile, festivalurile şi petrecerile au fost închise din cauza COVID-19”, a spus el.

Recitalul din vârful muntelui, care a fost susţinut pe 23 aprilie şi va fi difuzat online joi, a fost organizat de Le Cercle, o companie din domeniul livestream, care filmează şi difuzează concerte susţinute de DJ în amplasamente inedite.

Interpretarea susţinută de Teho nu este primul eveniment artistic pe care cabana Glacier 3000 l-a găzduit în scopul promovării zonei de schi şi a munţilor din împrejurimi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...