Recital de muzică tehno în vârful unui masiv din Alpii elveţieni

Cântăreţul francez de muzică tehno Teho a ales un loc mai puţin obişnuit pentru a marca finalul pauzei cauzate de pandemie. El a susținut un recital în vârful unui munte cu o altitudine de 3.000 de metri din Alpii elveţieni.

Potrivit Reuters, Teho (30 de ani) a înfruntat temperaturi sub zero grade pentru a cânta de pe o mică platformă lângă cabana Glacier 3000 în vârful Scex Rouge, din sud-vestul Elveţiei.

Artistul a trebuit totodată să-şi depăşească frica de înălţime. ”Mi-e puţin teamă de înălţimi… aşa că primele momente pe acea scenă, fără nicio barieră de protecţie, au fost cu adevărat… speciale – până când am reuşit să mă bucur complet de privelişte”, a spus muzicianul.

Va fi difuzat online

DJ-ul, originar din Montpellier, Franţa, a spus că nu a cântat niciodată într-un loc atât de neobişnuit, înconjurat de Matterhorn, Mont Blanc şi munţii Eiger. Artistul nu a putut susţine niciun concert cu public în ultimul an din cauza pandemiei. ‘‘A fost un an dificil întrucât toate cluburile, festivalurile şi petrecerile au fost închise din cauza COVID-19”, a spus el.

Recitalul din vârful muntelui, care a fost susţinut pe 23 aprilie şi va fi difuzat online joi, a fost organizat de Le Cercle, o companie din domeniul livestream, care filmează şi difuzează concerte susţinute de DJ în amplasamente inedite.

Interpretarea susţinută de Teho nu este primul eveniment artistic pe care cabana Glacier 3000 l-a găzduit în scopul promovării zonei de schi şi a munţilor din împrejurimi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...