Recomandările Comisiei Europene pentru sărbătorile de iarnă: Ce trebuie să facă cei care intenționează să călătorească

Comisia Europeană a adoptat miercuri o strategie pentru gestionarea pandemiei de coronavirus în următoarele luni de iarnă. Printre altele, Executivul european le solicită statelor membre să încurajeze oamenii care vor să călătorească să se vaccineze împotriva gripei.

De asemenea, angajatorilor le este recomandat să le permită angajaților să lucreze o perioadă din locația în care aceștia intenționează să își petreacă sărbătorile.

„Încurajați angajatorii să le permită oamenilor să lucreze de acasă sau de la locul unde intenționează să-și petreacă festivitățile de la sfârșitul anului cu câteva zile înainte și după – de preferință în jur de șapte zile, ori de câte ori este posibil.

Acest lucru va permite lucrătorilor să se auto-carantineze înainte de a participa la adunări sociale sau gospodărești, sau evenimente și / sau înainte de a veni înapoi la locurile de muncă. În cazul în care lucrul la distanță nu este posibil, angajatorii trebuie să asigure măsuri care să permită revenirea în siguranță la locul de muncă”, transmite Comisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole