Rectorul UPB confirmă: Cazarea în Regie și Leu se scumpește

Universitatea Politehnică din București (UPB) a solicitat banii promiși de Guvern pentru a nu fi nevoită să majoreze costurile pentru cazarea în căminele din Complexul Regie și Leu, conform edupedu.ro.

Rectorul UPB Mihnea Costoiu a explicat însă că „una este să ceri, alta este să și primești” și că momentan“doar s-a aplicat indexarea anuală”.

Acesta a dăugat că în cazul în care Guvernul nu va vira banii, costurile vor fi majorate mai mult.

Anunțul privind posibilitatea majorării tarifelor de cazare pentru studenții de la Universitatea Politehnica vine după ce ce ministrul educației, Monica Anisie, a anunțat că „pentru a se putea implementa și asigura măsurile de distanțare fizică în spațiile de cazare existente și în spațiile de servire a mesei, am decis creșterea subvenției pentru cămine-cantine cu 10%”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...