Reddit lansează o secţiune inspirată de Instagram

Platforma socială cu cel mai mare potenţial de creştere, Reddit lansează, pentru prima oară în ultimii doi ani, o nouă secţiune, numită Discover.

Discover este o nouă secţiune a reţelei sociale, care va afişa conţinutul multimedia într-un format mai degrabă familiar celor care folosesc Instagram. În noua secţiune vor fi afişate exclusiv imagini, GIF-uri animate şi clipuri video. Fluxul va fi personalizat în funcţie de preferinţele observate la fiecare utilizator, însă conţinutul este adus din toate colţurile reţelei sociale, nu doar din reddit-urile pe care utilizatorul le urmăreşte.

Noua secţiune îşi propune să ajute utilizatorul să descopere conţinut şi reddit-uri noi, la care nu ar fi ajuns din secţiunile de până acum ale platformei.

Noua secţiune va fi disponibilă doar în cadrul aplicaţiei mobile, deci nu şi pe versiunea de desktop. Oficialii companiei spun că, dacă aceasta va avea succes, este posibil ca aceeaşi abordare să fie aplicată şi pentru alte secţiuni al platformei sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...