Refuz marca Pandora: Bijuteriile preferate ale femeilor din întreaga lume preferă poziția de „lup-singuratic”

Producătorul danez de bijuterii Pandora preferă să investească în magazine fizice şi în propria sa platformă de vânzări online decât să se alăture unor mari marketplace-uri de comerţ electronic, precum Amazon sau Farfetch, după cum a declarat directorul său general Alexander Lacik.

Dacă eşti o marcă mică şi necunoscută, marketplace-urile sunt o oportunitate grozavă pentru că îţi oferă un public. Eu am deja un public„, a spus Alexander Lacik, cu prilejul conferinţei Reuters Next. Pandora, cel mai mare producător mondial de bijuterii după capacităţile de producţie, a reuşit să găsească o nişă între accesoriile ieftine vândute de retaileri, precum H&M şi bijuteriile scumpe vândute de nume precum Tiffany&Co.

„Nu trebuie să vă spun cine sunt”

Opt din zece femei din întreaga lume sunt conştiente de brandul nostru astfel că nu trebuie să vă spun cine sunt. Ceea ce trebuie să fac este să vă arăt ce am de oferit, iar acest lucru pot să îl fac mult mai bine dacă am o relaţie directă cu clientul meu”, a mai apreciat Alexander Lacik.

Compania cu sediul central în Copenhaga şi cu o valoare de piaţă de 12,3 miliarde de dolari şi-a majorat investiţiile în sectorul e-commerce în perioada pandemiei. În prezent, Pandora este prezentă pe platforma chineză T-mall, dar nu şi pe marile platforme online de tip Amazon sau Farfetch. „Întotdeauna marketplace-urile trebuie să facă unele compromisuri pentru toţi clienţii pe care îi deservesc. Eu nu trebuie să fac compromisuri”, a evidențiat CEO-ul Pandora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...