Regatul Unit al Marii Britanii va emite „paşapoarte Covid-19”

Regatul Unit al Marii Britanii va emite în curând paşapoarte de vaccinare Covid-19 pentru persoanele care au fost imunizate.

Conform Daily Telegraph, citat de EFE și Agerpres, Ministerul Transporturilor vrea să introducă acest document începând cu 17 mai.

Data de 17 mai este prevăzută pentru reluarea zborurilor internaţionale. Pașaportul de vaccinare ar facilita călătoriile turiștilor care pleacă din țară.

Guvernul analizează formatul „paşaportului COVID-19”, care ar putea fi emis în format digital sau pe hârtie.

Potrivit Daily Telegraph, aceste planuri au fost discutate recent de funcţionari ai guvernului şi de reprezentanţi ai sectorului turistic.

În prezent, Regatul Unit interzice călătoriile în afara ţării dacă nu există motive bine întemeiate. Estimările arată că se va renunța definitiv la restricții până la sfârşitul lunii iunie. Deja în această țară a fost demarat procesul de relaxare a măsurilor anti-pandemie.

Până la sfârşitul lunii iulie, Regatul Unit și-a propus să vaccineze întreaga populaţie adultă a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...