Regatul Unit, alături de aliați: Un editorial semnat de premierul Boris Johnson

Cotidianul american The Wall Street Journal a publicat un editorial semnat de premierul britanic Boris Johnson și intitulat „Regatul Unit e alături de aliații săi din Europa Centrală”.

Johnson apreciază că „orice țară are dreptul să nu i se dicteze politica externă și alianțele «cu arma la tâmplă»” și promite că „nu ne vom «târgui» fără să ținem cont de aliații noștri din centrul Europei.

Nu vom trata statele aflate în inima continentului ca pe niște pioni care pot fi ocoliți sau sacrificați”. Ziarul britanic Pe de altă parte, The Financial Times semnalează că „la Washington și în unele capitale europene, mulți se tem că toată această combinație de sancțiuni iminente, mobilizări de trupe pe teritoriile aliaților est-europeni, ajutor acordat Ucrainei și eforturi diplomatice cu Rusia nu a dat rezultate concrete”.

Le Monde titrează, din contră, că „speranța detensionării se profilează după schimburi diplomatice intense”.

  1. Regatul unit se dezintegreaza.Canada e un exemplu de anarhie,monarhia e o cocina de porci plina de pedofilie si porcarii,premierul BO-JO adica Blow-Job face petreceri Covid.Urmeaza acum ca mafia satanista khazaro-sorosista sa se duca la dracu,nimeni nu-i mai suporta pe acesti porci.GAME OVER BITCHES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole