Regina Elisabeta a II-a îşi lansează propriile mărci de ketchup şi sos brun. Cât costă un o sticlă?

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a devenit mai nou „regina ketchupului”. Suverana a lansat propriului ketchup și propriul sos brun, scrie New York Post.

Potrivit tabloidului The Sun, ketchupul de roşii este ”ideal la micul dejun sau în orice alt moment al zilei” şi este ”aromat cu curmale, suc de mere şi condimente”, iar sosul brun are gustul şi consistenţa unui sos de friptură ”cu oţet şi mirodenii”.

Condimentele, care sunt produse la Sandringham, în Norfolk, cu ingredinete din zonă, costă 6,99 lire sterline (8,40 euro) porţia de 280 de grame. Nu s-a anunţat o dată de lansare a sosurilor. Acestea nu pot fi încă achiziţionate din magaznul online al Sandringham.

De asemenea, reginei îi place ginul, iar Palatul Buckingham a lansat o marcă de gin al reginei în 2020. Acesta este preparat, de asemenea, din ingrediente care provin din grădinile reşedinţei sale din Londra. Acest gin poate fi achiziţionat prin Royal Collection Trust şi are arome de păducel, lămâiţă, frunze de dud şi de dafin. Are note de lămâie şi plante, iar o sticlă de 700 de mililitri costă aproxmativ 45 de euro.

Potrvit siteului, acest gin ”potoleşte perfect setea vara” şi se recomandă ”să se toarne o măsură de gin într-un pahar umplut cu gheaţă, să se completeze cu un tonic şi să se decoreze cu o felie de lămâie”.

Alcoolul este unul dntre factorii căruia regina îşi atribuie longevitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...