Regina Elisabeta a II-a şi-a lansat propriul săpun lichid pentru veselă

Regina Elisabeta a II-a şi-a lansat propria marcă de lichid de vase, la preţul de 14,99 lire sterline o sticlă, după ce s-a dezvăluit că îi place să spele vasele din când în când, scrie Daily Mail.

Majestatea Sa a început să vândă sticle cu săpun lichid de 500 de mililitri la moşia ei Sandringham din Norfolk.

Aroma produsului este „coastal walks” (plimbări pe coastă).

Ca majoritatea produselor vândute la Sandringham, gin, ceai, biscuiţi, săpunul lichid este realizat în împreujurimile proprietăţii, aşa cum este indicat pe etichetă.

Săpunul lichid este produs la doar 16 kilometri de proprietatea Sandringham, și conține cele mai bune produse vegetale.

Proprietatea de la Sandringham a colaborat deja cu Norfolk Natural Living pentru a realiza un parfum pentru câini – seştie că regina apreciează compania câinilor din rasa corgie, numit şi acesta „coastal walks”.

Paul Burrell, fost majordom la Buckingham, a declarat în podcastul „The Secret” din 2020 cp regina Angliei are obiceiul de a spăla tacâmurile după picnicurile de la Balmoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cum poți împiedica urmărirea telefonului mobil

Preocupările legate de confidențialitate și securitate devin o prioritate. Pe piața online și nu numai, există multe capcane în care poți pica dacă nu...