Regina Elisabeta a II-a, sub supraveghere medicală. Medicii sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale

Palatul Buckingham a emis, joi, un comunicat, în care se precizează: „În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală”.

Medicii Reginei Elisabeta a II-a au spus că sunt „îngrijorați pentru sănătatea Majestății Sale”, dar ea rămâne confortabilă.

Președintele camerei Comunelor Sir Lindsay Hoyle le-a spus parlamentarilor: „Știu că vorbesc în numele întregii Camere când spun că îi trimitem cele mai bune urări Majestății Sale Reginei și că ea și familia regală sunt în gândurile și rugăciunile noastre în acest moment”, transmmite The Guardian.

O sursă de la palat a declarat că membrii apropiaţi au fost informaţi şi a minimalizat speculaţiile potrivit cărora suverana ar fi suferit o cădere.

Miercuri, regina a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniştrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească.

Prinții Charles și William au sosit la Castelul Balmoral din Scoția, unde suverana se află sub supraveghere medicală.

Prințul Harry și soția sa Meghan, care locuiesc în SUA, aflați zilele acestea în Marea Britanie, și-au anulat toate angajamentele pentru a fi la castelul Balmore.

Așa cum relatează media britanică zeci de britanici s-au adunat în fața castelului Balmoral, unde se află în prezent Regina.

”Regina nu va fi dusă la spital”, declară un expert la BBC. ”La Balmoral, toată lumea este pregătită pentru ce-i mai rău. Nu vom avea vești referitoare la sănătatea suveranei prea curând. Cred că fiecare poate și trebuie să tragă propriile concluzii din presă și din fotografiile pe care le-au văzut cu ea în ultimele zile”, mai spune acesta.

Toți copiii Reginei sunt acum la Balmoral, potrivit BBC. După prințul Charles, prințesa Anne și prințul Edward au sosit la Balmoral. Dovadă că starea de sănătate a suveranei este îngrijorătoare. ”Din fericire, ea nu este singură”, spune un jurnalist BBC. ”Ne-am putea pierde astăzi suverana”, adaugă acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...