Regina Elizabeth II a surprins cu prezența sa la inaugurarea unei linii de metrou

Regina Elizabeth II a surprins prin apariția publică, marți, pentru a participa la inaugurarea unei linii de metrou la Londra, care îi poartă numele, în apropierea festivităților ce marchează 70 de ani de regalitate, transmit agențiile de presă.

Îmbrăcată în galben și cu o pălărie asortată, regina, în vârstă de 96 de ani, a apărut zâmbitoare, cu bastonul într-o mână, alături de fiul Edward, la stația de metrou Paddington, din vestul Londrei.

Aceasta este cea mai recentă ieşire publică pentru regină, care nu a rostit discursul în Parlament săptămâna trecută din cauza unor problemele de mobilitate, dar a participat de două ori la un spectacol ecvestru la reşedinţa sa de la Castelul Windsor în ultimele zile.

Denumită iniţial „Crossrail”, linia „Elizabeth” va lega destinaţii aflate în vestul Londrei, inclusiv aeroportul Heathrow şi Reading, cu Shenfield în est. Această linie se va deschide publicului pe 24 mai.

Acest proiect feroviar de 24 de miliarde de dolari trebuia iniţial inaugurat în decembrie 2018, însă a fost amânat de mai multe ori din cauza unor probleme la sistemele de testare şi semnalizare de siguranţă, chiar înainte de declanșare a pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole