Regina Elizabeth II. O nouă veste tristă: soțul prințesei Anne, fiica suveranei, bolnav de Covid

Cu puțin timp înainte de sărbătoarea Crăciunului și a Anului Nou, Regina Elizabeth II a primit vestea că nu va putea fi în compania fiicei sale, prințesa Anne. Potrivit Daily Mail, Timothy Laurence, soțul prințesei Anne, a contractat Covid-19 și trebuie să se izoleze de apropiați.

Presa informează că el se află în prezent la Gatcombe Park, casa de la țară, împreună cu fiica Reginei Angliei. O veste tristă pentru Regină care a fost nevoită să-și modifice planurile pentru sărbători. Identificarea variantei Omicron îngrijorează autoritățile și suverana, în vârstă de 95 de ani, este o persoană la risc. Acest Crăciun este primul pe care suverana îl petrece fără soțul său, prințul Philip, decedat anul acesta în luna aprilie. Și, evident, Regina spera că va fi însoțită de fiica sa.

Crăciun la castelul Windsor

De altfel, noul val Covid-19 a determinat-o pe suverană să recurgă la multe schimbări. Palatul Buckingham a anunțat la începutul acestei săptămâni că suverana nu se va deplasa, așa cum era tradiția, la Sandringham, în Norfolk, în estul Angliei. Așadar, Regina va fi de sărbătorile Crăciunului la castelul Windsor. O decizie personală luată după o atentă analiză, asigură Buckingham Palace.

Comunicatul oficial mai anunță că doar membrii familiei se vor alătura Reginei. Printre aceștia, prințul Willian și Kate Middleton, prințul Charles și Camilla Parker Bowles, de asemenea, prințul Edward cu soția, Sophie. Toți și-au anulat obligațiile prevăzute pentru Ajunul Crăciunului pentru a fi alături de ea, scria The Miror, în urmă cu câteva zile. Un gest frumos care dovedește cât de mult înseamnă Elizabeth II pentru ei.

Palatul a dat asigurări că vor fi luate multe măsuri pentru a evita orice contaminare. Evident, nu există nicio îndoială că va face mare plăcere Reginei.

Meghan Markle și prințul Harry

Meghan Markle și prințul Harry au părăsit familia regală în 2020. Ei locuiesc în Statele Unite și și-au anunțat intenția de a rămâne în California pentru a petrece Crăciunul și Anul Nou.

Totuși, potrivit L’Express, cuplul și ambii lor copii ar putea sărbători revelionul prin video cu Elizabeth II. Informația ar veni din surse regale: Stewart Pearce, fostul  ”coach vocal” al Lady Diana.

Ei vor fi foarte încântați să împartă Crăciunul lor de la Los Angeles și să participe și la cel de la Sandringham, a spus Stewart Pearce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole