Regina Elizabeth : O nouă prezență surpriză la inaugurarea unei clădiri de spital

Surâzătoare, în plină formă, regina Elizabeth a fost prezentă, vineri de dimineață, la inaugurarea unei noi clădiri a Thames Hospice, din apropierea Castelului Windsor. Suverana a fost însoțită de fiica sa, prințesa Anne.

De altfel, regina a inaugurat și prima clădire a acestui spital în 1987. Acest spital a mai fost vizitat și de alți membri ai familiei regale: prințesa Diana și Sophie de Wesex, soția prințului Edward.

Recenta vizită a suveranei a fost o veritabilă surpriză, deoarece acum aparițiile sale publice sunt rare și neanunțate înainte. Acesta este primul angajament public după scurtul sejur la Sandringham, stațiune a familiei regale.

Într-o dispoziție bună, regina a făcut chiar o mică remarcă referitoare la faptul că un telefon a sunat și a întrerupt ceremonia într-un moment nepotrivit

În luna mai, de asemenea, regina a surprins publicul prin prezența la inaugurarea unei linii de metrou care-i poartă numele.

La vârsta de 96 de ani, în ultima perioadă regina Elizabeth II este reprezentată de membri activi ai familiei regale, prințul Charles, succesorul suveranei, și soția acestuia, Camilla, sau chiar prințul William și familia sa.

Palatul Buckingham a anunțat recent că regina, dacă nu va abdica, a transferat oficial o parte din funcțiile sale prințului de Wales.  La Jubileului de Platină, sărbătorit în luna iunie, suverana a avut puține apariții și a anulat mai multe angajamente din cauza oboselii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...