Regina emerită Paola a Belgiei, în convalescenţă timp de opt săptămâni

Regina emerită Paola a Belgiei va sta în convalescenţă timp de opt săptămâni, după ce a suferit o fractură la umărul drept în urma unei căzături, a informat Palatul Regal, citat de EFE.

Nu se prevede ca regina, în vârstă de 84 de ani, să fie operată, a precizat Palatul Regal, într-un comunicat în care nu oferă detalii privind căzătura suferită de regină şi în care se limitează să anunţe că suverana îşi suspendă toate activităţile timp de două luni. Era prevăzut ca regina Paola să asiste la un concert la gala fundaţiei, care îi poartă numele, pe 10 martie.

Însă regina emerită nu va putea asista nici la un recital, programat pentru 14 martie, la Capela Muzicală a Reginei Elisabeta. Suverana nu va asista nici a doua zi, pe 15 martie, alături de regele Albert la o conferinţă programată în Senat, în timp ce pentru luna aprilie suverana nu avea trecută nicio activitate oficială pe agenda sa.

La jumătatea lunii februarie, regina emerită, care a renunţat la tron când a abdicat regele Albert al II-lea în 2013, a acordat un interviu în care a subliniat „eforturile incredibile” pe care le-a făcut pentru a se adapta la viaţa publică după căsătoria sa cu fostul şef de stat la 22 de ani şi a mărturisit că a avut relaţii extraconjugale în perioada în care căsnicia sa a trecut printr-o criză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...