Regina Letizia a Spaniei, testată pozitiv la Covid

Regina Letizia, soția regelui Felipe al VI-lea, testată pozitiv la Covid, și-a suspendat toate angajamentele oficiale. Deși prezintă simptome ușoare, potrivit casei regale, ea și-a anulat toate activitățile programate în următoarele zile, transmite BFMTV.

Fosta ziaristă trebuia să asiste joi seara la o ceremonie de decernare de premii jurnalistice, potrivit El Pais, care subliniază că Letizia a avut multe întâlniri oficiale în ultima săptămână. În special, ea a avut întâlniri cu soțiile șefilor de stat participanți la summit-ul NATO de la Madrid.

În luna februarie anul acesta, regele Felipe a fost testat pozitiv și a fost la rândul lui nevoit să-și suspende o serie de activități. ”Starea generală de sănătate a Majestății Sale regele este bună și își va continua activitatea instituțională de la reședința sa”, indica atunci un comunicat oficial.

Letizia a reușit până acum să scape de Covid, ca și cei doi copii ai cuplului, Leonor și Sofia.

În prezent, toată  Europa se confruntă cu un nou val epidemic de Covid. Spania nu a renunțat la masca de protecție în transportul public și în unitățile medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...