Regiunea Odesa, bombardată cu rachete. Situația din marile orașe

Conflictul armat a continuat în noaptea de luni spre marți, regiunea Odesa fiind unul dintre principalele teatre de acțiune.

Trupele ruse au lansat rachete în apropierea satului Tuzla din regiunea Odesa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Cartierului General Operațional al Administrației Militare Regionale Odesa, Serhii Bratchuk, atacul a vizat infrastructura critică. Din primele evaluări rezultă faptul că nimeni nu a fost rănit sau ucis.

Până acum, Rusia a lansat aproximativ 600 de rachete și a desfășurat 95% din trupele sale adunate pentru operațiunea din Ucraina, potrivit unui înalt oficial american al apărării.

Luptele continuă în Herson și Mykolaiv, iar trupele ruse continuă să încercuiască Kievul, Mariupol, Cernihiv și Harkov. Cu toate acestea, înaintarea armatei ruse este încetinită semnificativ din cauza rezistenței puternice a Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...