Regizorul filmului „Black Panther” a fost arestat din greșeală

Regizorul filmului „Black Panther”, Ryan Coogler, a fost confundat cu un hoţ de bancă şi arestat după ce a încercat să retragă bani din contul său bancar.

Coogler a confirmat pentru Variety incidentul, care s-a petrecut în ianuarie, după ce TMZ a anunţat pentru prima dată.

Potrivit unui raport de poliţie obţinut de TMZ, Coogler, care filmează în prezent continuarea „Black Panther: Wakanda Forever” în Atlanta, Georgia, a intrat într-o bancă din oraş şi i-a înmânat casieriţei o notă pe care scria: „Aş dori să retrag 12.000 de dolari numerar din contul meu curent. Vă rog să număraţi banii în altă parte. Aş vrea să fiu discret”. 

Tranzacţia a declanşat o alarmă, potrivit raportului, iar personalul băncii a sunat la poliţie. Coogler şi alte două persoane cu el au fost arestaţi şi ulterior eliberaţi.

Coogler a declarat pentru Variety: „Această situaţie nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată… Cu toate acestea, Bank of America a colaborat cu mine, a rezolvat problema şi mergem mai departe”.

Înainte de blockbuster-ul global „Black Panther”, care a fost lansat în 2018, Coogler a regizat spin-off-ul „Creed” în 2015, cu Michael B Jordan şi Sylvester Stallone, şi debutul său regizoral din 2013, „Fruitvale Station”, despre un caz real de crimă al cărei autor era un poliţist, în care a jucat tot Jordan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole