Reglări de conturi la PSD Maramureș: Liviu Pop executat de Gabriel Zetea

Baronul PSD Gabriel Zetea a pierdut lamentabil conducerea Consiliului Județean Maramureș în fața liberalului Ionel Bogdan iar, ca să nu rămână pe marginea politicii românești, a decis să deschidă lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților.

Biroul politic județean al PSD Maramureș a fost de acord ca Zetea să fie cap de listă pentru deputați, iar, cu 46 de voturi, s-a decis ca Liviu Pop să fie pe primul loc la Senat. Numai că Gabriel Zetea a plecat la București să discute cu liderul PSD Marcel Ciolacu cine sunt candidații PSD Maramureș pentru Parlament având trei liste de propuneri.

Dar, surpriză! Pe niciuna dintre cele trei liste de propuneri nu se mai afla Liviu Pop, deși obținuse susținerea Biroului politic județean Maramureș. Practic, Gabriel Zetea l-a scos de pe listă pe ”Genunche” Pop și în locul lui l-a impus pe Sorin Vlașin și, astfel, fostul lider sindical din învătământ a fost executat scurt de fostul președinte la CJ Maramureș, adică adio Senat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...