Reglări de conturi la PSD Maramureș: Liviu Pop executat de Gabriel Zetea

Baronul PSD Gabriel Zetea a pierdut lamentabil conducerea Consiliului Județean Maramureș în fața liberalului Ionel Bogdan iar, ca să nu rămână pe marginea politicii românești, a decis să deschidă lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților.

Biroul politic județean al PSD Maramureș a fost de acord ca Zetea să fie cap de listă pentru deputați, iar, cu 46 de voturi, s-a decis ca Liviu Pop să fie pe primul loc la Senat. Numai că Gabriel Zetea a plecat la București să discute cu liderul PSD Marcel Ciolacu cine sunt candidații PSD Maramureș pentru Parlament având trei liste de propuneri.

Dar, surpriză! Pe niciuna dintre cele trei liste de propuneri nu se mai afla Liviu Pop, deși obținuse susținerea Biroului politic județean Maramureș. Practic, Gabriel Zetea l-a scos de pe listă pe ”Genunche” Pop și în locul lui l-a impus pe Sorin Vlașin și, astfel, fostul lider sindical din învătământ a fost executat scurt de fostul președinte la CJ Maramureș, adică adio Senat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...