Regretul lui MM Stoica, înaintea sezonului 2022-2023: “Mi-aş fi dorit din toată inima derby-uri cu Dinamo la fel ca anul trecut”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, regretă retrogradarea rivalei Dinamo.

Oficialul vicecampioanei se bucură însă că FCSB va avea derby-uri cu Rapid.

Mi-aş fi dorit din toată inima derby-uri cu Dinamo la fel ca anul trecut. Acum, sigur că fotbalul românesc e mai sărac, dar bine că e Rapid în Liga I şi are un stadion nou pe care are şi dreptul să-l folosească. Pentru că nu e mare lucru să ai stadion nou. E mare lucru să ai stadion nou şi să fii lăsat să joci pe el. Abia aştept meciul din Giuleşti.

Personal, nu aş zice că mi-e foarte dor de atmosfera din Giuleşti. Întorcându-ne la Dinamo, sper să revină cât mai repede, dar cred că ar trebui să ia exemplul Rapidului. Decât să se chinuie cu jucători second-hand în Liga a II-a, mai bine o ia de la zero (n.r. – faliment şi Liga a IV-a) ca Rapid. Pentru că, uite, Rapid a revenit şi e o echipă frumoasă şi sănătoasă“, a declarat MM Stoica.

Acesta este convins că implementarea arbitrajului video (VAR) din următorul sezon nu va elimina scandalurile din fotbalul românesc.

Nu s-au terminat scandalurile acum cu VAR, în niciun caz. E atât de complicat VAR-ul… e greu pentru arbitrii din camera VAR, dar măcar scăpăm de greşelile foarte mari. Vor ieşi controverse pentru că suntem o ţară a controverselor“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...