Reîncepe războiul gunoiului în Sectorul 1. „Este un nou șantaj de tip mafiot”

Locuitorii Sectorului 1 s-ar putea confrunta cu o nouă problemă generată de ridicarea gunoaielor, după ce municipalitatea a primit un ultimatum referitor la niște plăți contestate de edilul Clotilde Armand. Aceasta cataloghează acțiunea drept „un nou șantaj de tip mafiot” și amenință, la rândul ei, cu poliția.

Operatorul de salubritate anunță, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1. Este un nou șantaj de tip mafiot din partea acestei companii, un șantaj adresat tuturor locuitorilor din Sector care plătesc bani mulți să fie curat”, susține Armand.

Aceasta susține că a achitat către Romprest Service, operatorul zonal, suma de 3,9 milioane lei la sfârșitul lunii martie dar compania nu și-ar fi achitat subcontractorii, care amenință acum Primăria Sector 1 cu sistarea activității.  

Dacă în maxim 24 de ore de la anunțul companiei șantajiste orice fel de gunoi (stradal sau menajer) din Sectorul 1 nu este ridicat voi rezilia contractul și în următoarea secundă un alt operator de salubritate intră în Sectorul 1. Totuși, nu suntem proștii mafiei gunoaielor și eu nu mă clintesc în fața amenințărilor de tip mafiot. Pot să urle ei cât doresc în presa lor aservită și cumpărată.

Eu stau aici în primărie să-i înfrunt pe cei care au impresia că pot fura peste un sfert din bugetul anual al Primăriei Sectorului 1 (da, atât plătim pentru gunoi) cu ajutorul unor consilieri vânduți. Am anunțat și Garda de Mediu că operatorul de salubritate din Sectorul 1 depozitează în acest moment ilegal deșeurile. Țineți minte: au maximum 24 de ore. Și eu am început deja să număr”, a transmis Armand.

Edilul le cere locuitorilor din sector să sesizați Poliția Locală în cazul în care, într-adevăr, nu li se mai ridică gunoiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...