Relație secretă? Cine ar putea fi iubitul Emmei Răducanu

Emma Răducanu (18 ani), tenismena care a ajuns pe locul 23 în clasamentul WTA după succesul de la US Open, constituie în momentul de față subiectul preferat al mass-media. Atât al celei autohtone, care vorbește printre altele despre originile ei românești, cât și al presei străine.

Iată însă că „tema originilor românești” s-a cam dat estompat, alta fiind preocuparea presei. Spre exemplu, jurnaliștii de la CelebSaga susțin că Harvey Leigh Cantwell ar putea fi iubitul jucătoarei de tenis.

Harvey este prezentator TV și cântăreț și are peste patru milioane de urmăritori pe Instagram. El și Emma Răducanu formează un cuplu de câteva luni de zile, lucrurile începând să se lege între cei doi după Wimbledon. Deși relația lor a fost scoasă la iveală de presa internațională, cei doi iubiți refuză să se afișeze public, preferând să păstreze relația „secretă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...