Remeș despre Flutur: „Tot e numai burtă, gură, lăcomie!”

Fostul ministru liberal al Finanțelor, Decebal Traian Remeș, decedat între timp, a făcut o mulțime de amintiri în cartea scrisă după ce a ieșit din penitenciar „Izbituri și izbutiri” despre cariera sa politică, dar și o serie de dezvăluiri despre anumiți politicieni.

Printre politicienii cu care Decebal Traian Remeș nu a avut o relație bună se număra și baronul PNL-PDL-PNL de Suceava, Gheorghe Flutur despre care spune că „era turbat pe față de prezența mea”.

„Nu-l puteam și nu mă putea suporta! Când îl vedeam, gândul îmi era la omidă. Nimic mai dezgustător decât o târâtoare păroasă, moale, cu picioare la care, oricât te uiți, nu poți constata că are și cap! Tot e numai burtă, gură, lăcomie! Când și unde-l prindeam, împântlam în omidă câte o scobitoare, spre a-i opri târâtul nevolnic. Nu o dată l-am scos din sărite pe Tăriceanu cu scârba mea afișată.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...