Reorganizare de „succes” marca Grindeanu: Bordul RAR s-a „umflat” cu 11 directori

Publicat: 27 feb. 2024, 07:19, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Reorganizare de „succes” marca Grindeanu: Bordul RAR s-a „umflat” cu 11 directori

De câțiva ani, Registrul Auto Român (RAR) este jucăria preferată a sforarului șef din Ministerul Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, fapt pentru care restructurarea trâmbițată de cabinetul Ciolacu s-a transformat luna acesta într-o creștere de trei ori a numărului de directori.

Restructurare prin „umflare”: de la 6 directori la 17

Anul trecut, Consiliul de Administrație de la RAR, avându-l ca președinte pe Costel-Dorin Ștefan, aproba organigrama acestei regii condusă acum de agronomul Mihai Alecu-„Pufu”. Era vorba de un director general, doi directori adjuncți și trei directori pentru direcția tehnică, de infrastructură și cea economică. Adică, RAR-ul avea 6 directori, 8 șefi de departamente, patru șefi de serviciu, două compartimente și trei șefi de reprezentanțe (vezi documentul în facsimil).

Numai că, la începutul acestei luni, cei cinci membri ai Consiliului de Administrație de la RAR-Doru Ștefan, Bogdan Mîndrescu, Narcis Chisăliță, Andrei Dolineaschi și Ion Popa, au decis umflare numărului de directori. Dar, nu cu unul-doi, ci cu vreo 11.

Astfel, de la 6 directori câți erau anul trecut la RAR, s-a ajuns astăzi la 17, dintre care unul este director general-agronomul Mihai Alecu-„Pufu”, (vezi documentul în facsimil), plus încă vreo cinci șefi de departamente. Asta da restructurare, marca Sorin Grindeanu, mai ales după ce a numit un agronom ca director general la RAR (https://www.puterea.ro/management-de-top-la-transporturi-grindeanu-si-mindrescu-au-impus-un-agronom-la-sefia-rar/)! Adică, cum ar spune Caragiale: Murdar! Curat murdar! Curat caraghioz!