Replica Kremlinului, după ce Biden l-a numit pe Putin „criminal de război”: „Retorică inacceptabilă și de neiertat"

Replica Kremlinului, după ce președintele SUA Joe Biden l-a numit pe Putin „criminal de război”, nu a întârziat să apară. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că afirmația președintelui american Joe Biden este „inacceptabilă”, în condițiile în care vine din partea unei șef de stat „ale cărui bombe au ucis sute de mii de oameni din întreaga lume”.

”Considerăm inacceptabilă și de neiertat o asemenea retorică a statului ale cărui bombe au ucis sute de mii de oameni din întreaga lume”, a declarat pentru Agenția Tass Dmitri Peskov.

Biden a folosit, miercuri, sintagma „criminal de război” vizavi de persoana președintelui rus, răspunzând la o întrebare venită din partea unui jurnalist cu ocazia conferinței de presă de la Casa Albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...