Replica lui Vlad Popescu Piedone pentru Adrian Vigheciu: Păi, domnule clovn, n-ați nenorocit voi Sectorul 5 din 1990 până în octombrie 2020?

Publicat: 29 mai 2024, 18:58, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Replica lui Vlad Popescu Piedone pentru Adrian Vigheciu: Păi, domnule clovn, n-ați nenorocit voi Sectorul 5 din 1990 până în octombrie 2020?

Vlad Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) la Primăria Sectorului 5, a lansat o serie de critici vehemente la adresa oponenților săi, în special la Adrian Vigheciu (PSD-PNL).

Popescu Piedone Jr. îl acuză pe Adrian Vigheciu de ipocrizie și de lipsă de competență, folosind un limbaj dur și o imagine pitorească (un ghiveci spart) pentru a-și susține punctul de vedere.

„O gloată de pseudo-regizori așează vaci, boi, cai și căruțe în decor și împing cu capul în poze tot felul de visători amatori, mitomani și guralivi”, a scris Piedone Jr., referindu-se la ceea ce el consideră a fi o strategie electorală lipsită de substanță și bazată pe aparențe.

Candidatul PUSL a continuat să critice pe cei pe care îi numește „inși ridicoli care n-au bătut un cui în viața lor” și care, potrivit lui, pozează în meșteri pricepuți fără a avea experiența necesară. El a accentuat că mulți dintre adversarii săi nu au avut niciodată contact real cu Sectorul 5, dar acum se prezintă în fața cetățenilor promițând „belșug și dragoste eternă”.

Popescu Piedone Jr. a adus în discuție și un incident recent în care un oponent ar fi „gâdilat o vacă la uger” în alt sector administrativ, dând apoi vina pe primăria Sectorului 5 pentru situația respectivă. „S-a cocoțat apoi într-o căruță, să necheze balivernele înșirate de pseudo-regizor pe un prompter și să ridice osanale pesedeului care îi susține comedia! Într-un costum de ginerică! Că așa s-apucă un ‘gospodar’ de treabă!”, a adăugat Piedone, ironizând încercările adversarilor săi de a se prezenta drept soluția ideală pentru sector.

În mesajul său, candidatul PUSL a lansat o întrebare retorică adresată PSD-ului, acuzând partidul că a „nenorocit” Sectorul 5 de-a lungul anilor. „N-ați nenorocit voi Sectorul 5 din 1990 până în octombrie 2020? Nu voi, pesede, ați supt tot și ați lăsat cartierele în paragină?” a întrebat el, subliniind că realizările din ultimii trei ani depășesc ceea ce a reușit PSD în trei decenii.

Piedone Jr. a încheiat mesajul cu un apel către cetățeni să nu se lase păcăliți de promisiunile electorale și să își amintească de problemele cu care s-au confruntat sub administrațiile anterioare. „Pe 9 iunie, visurile voastre se vor sparge în mii de cioburi! Ca un ghiveci scăpat de bou dintr-o căruță”, a concluzionat el, încurajând electoratul să facă o alegere informată în ziua alegerilor.