Republica Moldova a închis spațiul aerian

Republica Moldova și-a închis spațiul aerian începând de joi, ora 12.00, având în vedere situația de conflict din regiune.

Consiliul Suprem de Securitate (CSS) a recomandat închiderea spațiului aerian al Republicii Moldova, iar punerea în executare va fi în sarcina Autorității Aeronautice Civile. Astfel, de la ora 12.00, cursele vor fi orientate spre alte aeroporturi.

În urmă cu puțin timp, președintele Republicii Moldova a declarat că a decis să ceară aprobarea Parlamentului pentru declararea stării de urgență, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, în legătură cu situația din Ucraina.

Ea le-a cerut cetățenilor moldoveni din Ucraina să se întoarcă în țară și a dat asigurări că toate instituțiile statului moldovean sunt în stare de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...
Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...