Republica Moldova a închis spațiul aerian

Republica Moldova și-a închis spațiul aerian începând de joi, ora 12.00, având în vedere situația de conflict din regiune.

Consiliul Suprem de Securitate (CSS) a recomandat închiderea spațiului aerian al Republicii Moldova, iar punerea în executare va fi în sarcina Autorității Aeronautice Civile. Astfel, de la ora 12.00, cursele vor fi orientate spre alte aeroporturi.

În urmă cu puțin timp, președintele Republicii Moldova a declarat că a decis să ceară aprobarea Parlamentului pentru declararea stării de urgență, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, în legătură cu situația din Ucraina.

Ea le-a cerut cetățenilor moldoveni din Ucraina să se întoarcă în țară și a dat asigurări că toate instituțiile statului moldovean sunt în stare de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...