Republica Moldova vrea anularea roamingului cu România din 2022

Andrei Spînu, viceprim-ministrul Republicii Moldova, vrea să înceapă discuțiile cu România pentru anularea roamingului. El spune că sunt ani în care s-a tot promis acest lucru și speră să devină efectiv din 2022.

Anularea roamingul cu România se va întâmplă în lunile următoare. Imediat ce vom avea avizele tuturor instituțiilor, vom avea o discuție și cu partea română. Am discutat și cu operatorii de telefonie mobilă și sper că până în luna decembrie să avem o decizie în acest sens, iar de anul viitor să putem beneficia de prețuri mai ieftine.

Dacă reușim asta cu România, se deschide calea parteneriatelor și cu alte țări. Se discuta despre reducerea prețurilor la roaming și cu celelalte țări. S-ar putea că la anul viitor să avem prețuri mai bune și cu Ucraina”, a declarat viceprim-ministrul Andrei Spînu, preluat de Agora.md.

În ziua de 1 Decembrie 2018, pentru o zi, cetățenii din Moldova și România au beneficiat de roaming gratuit. Este vorba de anul în care s-au împlinit 100 de la Marea Unire.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...