Restricția de circulație pe timpul nopții începe de la ora 22.00. Iohannis: Nu avem în vedere un lockdown de Paște

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că restricția de circulație pe timpul nopții va fi extinsă astfel încât să înceapă de la ora 22.00. Șeful statului a precizat că, deși crește numărul de infectări, autoritățile nu iau în calcul un lockdown.

„Vreau să atrag atenția totuși că cifrele din ultima săptămână sunt îngrijorătoare. Tendința de creștere este evidentă și din toate părțile ni se spune că presiunea de pe ATI este tot mai tare. Dragii mei, haideți să nu irosim ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare. Campania de vaccinare, care merge foarte bine, iată că până acum s-au vaccinat peste 1 milion de români. (…)Trebuie să avem grijă să nu ne înecăm la mal. Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână. Restricțiile care sunt în vigoare vor fi păstrare, iar circulația pe timp de noapte care este restricționată acum de la ora 23.00, va fi restricționată mai devreme, probabil de la ora 22.00(…)Nu avem în vedere un lockdown de Paște”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și:

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. iohannis cel mai prost și incompetent președinte din istorie.un ordinar și un sclav al mafiei.orban,predoiu,hossu,stoica,mihet grupul criminal care au îngropat dosarul 10 august.cat de cretin poți să fii să restricționeze de la ora 22 circulația.de ce?ca așa vrea teroristul arab arafat?se încalcă grav drepturile și libertățile oamenilor de acești naziști.un guvern criminal care nu este susținut de nimeni.romani în stradă.hitler ar fi invidios pe aceste animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole