Restricții de circulație în București cu ocazia „Zilei Imnului Naţional al României”

Brigada Rutieră organizează, miercuri, începând cu ora 09.00, o acțiune care are ca scop reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic.

În data de 29 iulie a.c., începând cu ora 09.00, se va desfășura o ceremonie militară, prilejuită de sărbătorirea „Zilei Imnului Naţional al României”, în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricţionat în data de 29 iulie a.c., după cum urmează:

– între orele 06.00 – 10.00, pe str. C. Mille, între Calea Victoriei şi str. Ion Brezoianu;

– între orele 08.00 – 10.00, pe Calea Victoriei, între str. Ion Câmpineanu şi Bd. Regina Elisabeta;

– între orele 08.30 – 10.00, pe Bd. Regina Elisabeta, banda I de circulație, între Calea Victoriei şi Str. Ion Brezoianu (pe sensul de mers către Str. Ion Brezoianu).

În momentul intonării Imnului Național, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Regina Elisabeta, între Piața Universității şi str. Ion Brezoianu, timp de 5 minute, în intervalul orar 09.00 – 10.00.

Rute ocolitoare

– Piața Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii;

– Calea Ştirbei Vodă – Str. Berzei – Str. Buzești – Piața Victoriei;

– Calea Ştirbei Vodă – Calea Victoriei – Str. Dem I. Dobrescu – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii.

Conducătorilor de autovehicule li se solicită să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudență, să utilizeze rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să circule pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...